~NuFFNaNg~

Tuesday, February 7, 2012

Street Outing 02/2012



Hari Ahad yang lepas bersamaan 5feb telah diadakan Street Outing di Kuala Lumpur.

Street Outing kali kedua ni dianjurkan oleh group DSLRM 1H1F (1hari 1foto). Ramai geng2 D1H1F yg hadir hari tu.. Agak2 nak dekat 40 org yang datang...hehe

Acara diketuai abg Sharulfizam


Peserta ounting telah berkumpul di Central Market seawal 9pagi dan operasi bermula pada jam 10pagi.. (time ni saya lewat sampai..hoho)

Perjalanan kali ini agak jauh... bermula dari Central Market > Petaling Street > Puduraya > Bukit Bintang > KLCC (last point)

Photog masing2 berkongsi ilmu dan pandangan

Otai2 photographer sempat beri sedikit tunjuk ajar tentang streetphotography dan banyak ilmu yang mencurah2 ke ladang gandum sempat ditadah dalam outing tersebut.

Cuba cari tema Vandalisme..hehe


Ada jugak yang kena marah/maki hamun dgn orang awam masa nak shoot street dalam perjalanan tersebut... ahaha (naseb badan la)

Memang terbaik outing kali... harap ada lagi outing seperti ini dlm masa yg terdekat..

Aksi di Pavilion


Kamera abang ni kenapa agak nya kan??


Nak tengok antara hasil streetphoto saya, anda boleh je klik LINK ini


Gambar Group DSLRM 1H1F


P/S: Agak2 kalo blog ni jadi blog photography ok x?? ke nak buat blog baru ek? ekekekeke

5 comments:

Anonymous said...

smart2, nanti show sama aku picture ko k n ajar aku mana tau in the future aku pun beli dlsr. from razif x-fujitsu way.

@}KHaiZer-HaFidZ{@ said...

hahaha... thanks bro.. InsyaAllah ade masa boleh kite outing... hahaha~~
*perghhh...lame x dgr kabo... kekekeke

bebeldotsorang said...

bos..nak gambar kt pavilion tuh haha

@}KHaiZer-HaFidZ{@ said...

otw bos.. nak gamba aku jgak.. kekekee~~

bebeldotsorang said...

gambar ko?ade ke?haha