~NuFFNaNg~

Saturday, February 12, 2011

SeHariaaAn Bersame MEReKA~~~

12/02/2011

Hari ni ku berjalan melaksanakan aktiviti hujung minggu seharian tanpa menghirau panas terik hujan badai yang melintang (cewahhh....)

Member aku, Tiqah, Dila dgn Muaz ajak melepak dekat Putrajaya n Shah Alam hari ni, sebab kata nya ada pameran kesenian kat sana...

Tapi aku ikut sebab nak praktis kamera aku...ngeeeeee~~~ n aku ajak Hanif sekali...

Destinasi pertama - LORONG SENI, Presint 4
Program ni sebenarnya bawah RakanMuda dgn tema Hijau is Nature
(ada la persembahan serba siket yang sempat kitorg tgk.....)

Sampai2 je terus bergambar


Persembahan akrobatik (1)


Persembahan akrobatik (2)


Dari situ kitorg gi Karnival WOW, Presint 2
banyak aktiviti, tapi kitorg tak sempat nak join.... (sambil2 tu testing setting kamera)


Tgk budak2 main Poket Mini Bike


Comey lak tgk kucen ni tido...aduhhhh


Lepas tu sebab nak cari tempat paling sejuk dekat Putrajaya, kitorg pun gi la lepak dekat AlaManda, Presint 14.... hahahahaha (tak masuk dalam aturcara langsung)
Dah puas rehat n makan kat sane, then kitorg gerak ke Shah Alam.


Destinasi kedua - PEKAN FRINJIN 17, Seksyen 7
Program kat sini mula pukul 9 malam... so kitorg tak sempat nak join gak (sebab nak hantar kerete sewa balik....dah cukop time la)

Hanif jadi tukang ambil gambar...hahaha


Kiranya Tiqah dgn Dila tujuan nak beli buku kat situ... Aku, Muaz dgn Hanif pun melilau dalam Plaza Alam Sentral (nak cari tempat solat)

In the end, Aku dapat shoot banyak gambar n masih nak check kualiti gambar tu
(ni pun aku dah upload siket gambar yang aku amik tadi~~ usha la yew)



P/S : Dinner malam ni, aku makan McD bungkus bawak balik rumah....waaaaaaaaaaaaa !!!

2 comments:

zmah said...

Sesekali keluar riadah dengan kawan bagus juga.

@}KHaiZer-HaFidZ{@ said...

hehee... lame jugak tak kluar jalan2 sampai penat macam ni...hehe